Om Åhus Vattenharmoni

Åhus vattenharmoni är en privat simskola som startade 2003 och har verksamhet på Tivolibadet i Kristianstad och i Furuboda. Vi har ungefär 250 barn i åldrarna 3 månader till 6 år som simmar hos oss varje vecka. Barnen träffar då någon av oss 5 instruktörer.
Vi erbjuder en simskola med hög kvalitet och en varm personlig service. Grupperna är små och vi anpassar undervisningen efter varje barns behov. Vi är alltid uppdaterade med de senaste rönen inom simning. Inlärningen sker på ett roligt sätt anpassat till barnens nivå. När vi har roligt lär och mår vi så mycket bättre! Genom alla kurser fokuserar vi på siminlärning och säkerhet. För barn från 3 års ålder har vi en unik tematisk undervisning där barnen tas med på nya äventyr varje vecka. I alla kurser från de yngsta till de äldsta varvas simningen med sång och mycket glädje!

Instruktörer:

Jessica Linde

Mitt namn är Jessica Linde och driver sedan 2003 simskolan. Jag är utbildad grundskollärare 1-7 men arbetar inte längre i skolan utan enbart i den egna versamheten. Under många år satt jagade i styrelsen för Simskoleförbundet – för baby och barn (Svensa Babysimförbundet). Jag är fortfarande engagerad i simfrågor som rör barn och håller mig uppdaterad genom nätverkande mellan andra eldsjälar både i Sverige och i andra delar av världen.

Jag är oerhört tacksam att få arbeta med barnen i vattnet och att kunna använda min pedagogiska kunskap. Oavsett inlärningsmiljö tror jag att inlärning bäst sker när barnen har roligt. I glädjen skapas en lust och motivation att vilja lära sig mer. Min filosofi är därför att varje lektion ska vara fylld av glädje samtidigt som barnen lär sig simningens fantastiska värld.