EXTRAKNÄCK SIMLÄRARE

EXTRAKNÄCK SIMLÄRARE

Instruktörer sökes till världens bästa arbete!
Garanterat roligt och du får många härliga stunder tillsammans med barn och föräldrar! Tjänsten gäller ett par timmar/vecka.

Åhus Vattenharmoni AB är ett privat företag som bedriver simskoleverksamhet i Tivolibadet, Kristianstad och i Furuboda. Vi arbetar med barn från 3 månader till 6 år och har ca 250 barn som simmar hos oss varje vecka. Det skall vara roligt att lära sig simma samtidigt som övningarna skall lära barnet något de har nytta av i sin simutveckling. Varje barn är unikt och skall mötas på sin nivå.

Att vara siminstruktör är fantastiskt roligt och du får många positiva upplevelser! Du arbetar med barn och föräldrar i vattnet och undervisar såväl enskilt som hela gruppen samtidigt.

Pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn är meriterande. Extra plus om du är utbildad simlärare och positivt om du själv har simtränat.

Arbetsplats: Tivolibadet, Kristianstad

Om du är intresserad av att arbeta som simlärare hos oss är du välkommen att kontakta mig. Skriv ett brev där du berättar kort om dig själv och beskriver din bakgrund inom simning, lärarroll etc.

Varmt välkommen med ansökan!

Vänliga hälsningar Jessica Linde
0709-69 69 10
info@vattenharmoni.se

Lämna ett svar